OM OSS

Hoff Entreprenader startade 1998 och ägs av bröderna Johan och Magnus Hoff. Med engagemang, noggrannhet, ansvarstagande och yrkesstolthet som ledord har vi byggt upp en växande och återkommande kundkrets i främst södra Sverige.

Vår framgång finns i vår drivkraft och vår värdegrund. Vi värdesätter ärlighet, öppenhet och hög etik i alla affärsrelationer. Vi håller våra löften och ser både kunder och leverantörer som viktiga samarbetspartners som behandlas med respekt. Kundens behov står i centrum för vårt arbete.

Allt fler av våra kunder anlitar oss efter rekommendation från nöjda kunder. Det tolkar vi som att vi har lyckats med vår affärsidé – att ge det lilla extra och aldrig pruta på kvalitet och ansvar.

Klicka här eller på bilden för att läsa vår broschyr.

Vi ställer höga krav på oss själva för att kunna leverera verklig kvalitet till våra kunder och som en följd av detta har vi upprättat processbaserade ledningssystem för kvalitet och miljö enligt ISO 9001:2008 och 14001:2004.

För att ge vårt bidrag till en mer socialt hållbar värld anslöt vi oss tidigt till FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter. Därför är begrepp som jämlik behandling och en inkluderande arbetskultur som präglas av öppenhet, rättvisa och respekt självklara för oss.

Vi har kreditrating AAA vilket motsvarar högsta kreditvärdighet, det borgar för en trygg affär och en långsiktig relation.

Corporate Social Responsibility (CSR)

LÄS MER

Hållbarhetspolicy

LÄS MER

Integritetspolicy

LÄS MER

Kontakta oss

ENTREPRENAD/
OFFERTFÖRFRÅGAN/SERVICE

Johan Hoff
johan@hoffentreprenader.se
0709 82 91 59
040 26 35 45