Hoff Entreprenader

Välkommen till Byggnadsfirman Hoff Entreprenader AB

Vi är ett expanderande byggföretag i tiden med Malmö/Lund regionen som det huvudsakliga verksamhetsområdet.

Vi är ett familjeföretag sedan 1998. Företagets ledning Johan & Magnus Hoff
är också företagets ägare.

Det är inte utan stolthet vi kan konstatera att allt fler av våra kunder anlitar oss efter rekommendation från nöjda kunder. Det kan vi bara tolka som att vi har lyckats med vår affärsidé – nämligen att ge det där lilla extra och aldrig pruta på kvalitet och ansvar.

Vi ser det som en självklarhet att endast det bästa är gott nog oavsett om det gäller materialval, val av byggmetod – eller personlig service.

Vi ser möjligheterna, vi är inte låsta i konventioner utan är öppna för nya och kreativa lösningar. Vi ser alternativen vilket ger rätt kvalitet och totalekonomi.

Hoff Entreprenader AB har kreditrating AAA vilket motsvarar högsta kreditvärdighet, det borgar för en trygg affär och en långsiktig relation.

Våra ledord är engagemang, noggrannhet, ansvarstagande och yrkesstolthet.

Om oss

Vi är ett familjeföretag sedan 1998. Företagets ledning Johan & Magnus Hoff är också företagets ägare.

Läs mer

Kvalité

Vi som företag anser att det är av största vikt att vara med till att ha säkra arbetsplatser och en trygg miljö för såväl medarbetare som våra kunder.

Läs mer

Rotavdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du.

Läs mer

Kontakta oss

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss angående förfrågningar eller om ni har andra frågor.

Läs mer